- صفحه اصلی
- کنکور ارشد
- کارشناسی ارشد وزارت بهداشت »
- مصاحبه با رتبه های برتر
- رتبه 17 بالینی 94: یاسمن شیاسی
اوائل که کارم را به عنوان مشاور بخش کارشناسی ارشد بهداشت در مجموعه کیهان شروع کرده بودم نام یاسمن در پرونده ها زیاد به چشم میخورد.دختر باهوش و با استعدادی که از خیلی قبل تر ها برنامه ریزی اش برای مطالعه را شروع کرده بود و همیشه هم چند قدمی از ما جلوتر بود.
اگر بخواهم یاسمن را نه به عنوان مشاور بلکه به عنوان کسی که این چند ماه همراهش بودم توصیف کنم اولین کلمه پشتکار مثال زدنی اش در برنامه ریزی و درس خواندن بود و مورد دوم مدیریت زمانی بود که باعث می شد برنامه دانشگاه رفتن و درس خواندن برای کنکور را هم زمان داشته باشه و این تنها یکی از نقاط مثبت یاسمن بود که همیشه به خود من هم انگیزه می داد.
برای یاسمن و همه قبول شدگان آزمون امسال آرزوی موفقیت می کنم و شروع راه جدیدی در زندگی کاری و تحصیلی شان را تبریک می گویم.
مصاحبه کیهان با رتبه های برتر روانشناسی - یاسمن شیاسی، رتبه 17 کنکور 94
• خانم شیاسی گرامی، با سلام و ضمن تشکر از شما برای شرکت در این مصاحبه، لطفاً ابتدا خودتون رو معرفی کنید و بفرمایید چه نتیجه ای در کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی کسب کردید؟ (نام و نام خوانوادگی، محل سکونت، سال کنکور، رشته و گرایش، رتبه،...)
سلام .یاسمن شیاسی هستم ساکن تهران و در کنکور ارشد94 رشته روانشناسی بالینی رتبه 17 رو کسب کردم.
• بسیارعالی! لیسانس کجا بودید و چه خواندید؟
لیسانس روانشناسی بالینی از دانشگاه الزهرا.
• آیا در کنکور وزارت علوم هم شرکت کردید؟ چه رتبه ای کسب کردید؟
من فقط در کنکور وزارت بهداشت شرکت کردم.
• چطور شد که در کنکور بهداشت شرکت کردید؟
از همون ابتدای ورودم به رشته روانشناسی به فکر ادامه تحصیل بودم وبه همین خاطر در این مورد حسابی تحقیق کردم و نهایتا به این نتیجه رسیدم که با توجه به اهدافم کنکور بهداشت رو انتخاب کنم .و اینکه امکانات بیمارستانی بهتری دارند و عملی تر کار می کنند.
• لطفاً درصدهایی را که در هردرس کسب کردید بفرمائید.
اسیب شناسی روانی :51.11
نظریه های شخصیت:70.00
نظریه های روان درمانی:70.00
ارزیابی روانشناختی:63.33
روانشناسی عمومی ورشد:53.33
روانشناسی بالینی:51.11
بنیادهای بیولوژیکی و فیزیولوژی رفتار:90.00
امار وروش تحقیق:40.00
زبان عمومی:47.50
• آیا از نتیجه تان راضی هستید؟
راضی که نیستم ولی خب با توجه به اینکه بازم شانس قبولی در دانشگاه های تهران را دارم نتیجه نسبتا خوبیه.
• فکر میکنید مهمترین عامل موفقیت شما چه بود؟
شناخت صحیح منابع ،برنامه ریزی صحیح وعلمی و مرور به موقع
• شما مطالعه برای ارشد بهداشت را از کی شروع کردید و روزی چند ساعت درس میخواندید؟
از تابستون شروع کردم و روزی سه ساعت درس می خوندم ،با شروع ترم جدید و اینکه 23 واحد داشتم تقریبا با همین ساعت پیش رفتم ولی از بهمن به بعد متوسط روزی 5 ساعت درس خوندم.
• آیا روش مطالعه و برنامه ریزی خاصی داشتید؟
بله به توصیه مشاوران خوب کیهان از روش پس خبا استفاده کردم .هم چنین مرورهای سه گانه داشتم و خلاصه نویسی.
• فکر میکنید داوطلبان کنکور ارشد روانشناسی وزارت بهداشت باید به چه نکاتی برای موفق شدن در این کنکور توجه کنند؟
به نظر من خلاصه نویسی و مرور مطالب در این کنکور بسیار مهم است .همچنین توجه به دروس امار وزبان.بهتره که برای زبان برنامه جدا داشته باشند و در کنار سایر دروس به طور مداوم اون رو مطالعه کنند.
• از وسایل کمک آموزشی مثل کلاس کنکور، آزمون آزمایشی و ... هم استفاده کردید؟
خیر فقط از جزوات کیهان استفاده کردم .
• به نظر شما چه تفاوتی بین کسانی که رتبه برتر میشوند و کسانی که دو سه سال کنکور میدهند و قبول نمیشوند وجود دارد؟ آیا تفاوت های درونی مثل توان ذهنی و پشتکار است یا بیرونی مثل منابع و راهنمایی و ... ؟
به نظر من هر دو عامل مهم است .به طور کلی وقتی یک نفر می تونه وارد دانشگاه بشه و لیسانس بگیره پس هوش نرمال رو داره ولی چیزی که مهمه اینه که چه قدر پشتکار و تلاش داشته باشه و هم چنین داشتن برنامه ریزی علمی و تکنیکی خواندن برای کنکور.
• ممکن است عده ای با خود بگویند که «باهوش بوده، خیلی وقت داشته، بهترین کتابها رو خونده و ...»، آیا واقعاً همه چیز در این چند ماه برای شما بر موفق مراد بود؟
در مورد هوش که در سوال قبل توضیح دادم.من در کل سال های تحصیلیم دانشجوی خیلی باهوشی نبودم هوش کاملا متوسطی داشتم .در مورد اینکه خیلی وقت داشتم یا نه باید بگم که من 40 واحدم رو از جمله پایان نامه رو پاس نکرده بودم و به لطف برنامه ریزی مسئولان دانشکده هر روز دانشگاه بودم ویک عالمه کار عملی . ضمن اینکه مادرم هم طی این مدت مریض بودند و به شدت نگرانشون بودم .پس شرایط کاملا بر وفق مرادم نبوده . اما در مورد کتاب باید بگم که جزوات کیهان واقعا حرف نداره.
• به طوری کلی نظرتان در مورد برنامه ریزی چیست؟
اولین اصل موفقیت بعد از داشتن تلاش و پشتکار داشتن برنامه ریزی درست و علمی است.
• فکر میکنید موسساتی که خدمات آموزشی ارائه میدهند اصلاً میتوانند نقشی در موفقیت داوطلب داشته باشند؟
می توانند نقش داشته باشند ولی اولین اصل داشتن هدف ،تلاش و پشتکار توسط خود داوطلب است که به همه این خدمات اموزشی معنا می ده و می تونند درنهایت منجر به موفقیت فرد می شود.
• آیا کیهان توانست در موفقیت شما نقشی داشته باشد؟
خیلی زیاد .خلاصه نویسی ،مرورهای سه گانه و نحوه خوندن هر درس نکته های مهمی بودند که مشاورین خوب کیهان (اقای فلاح) به من یاد دادند.و مهم تراز اینها کیهان به من جرئت قدم زدن در این مسیر رو داد چون واقعا باور نمی کردم که بتونم هم واحدای دانشکاه رو پاس کنم و هم برای کنکور درس بخونم .
• دوست دارید ادامه فعالیت شما در رشته روانشناسی به چه صورتی باشد؟
به کار درمان خیلی علاقه مندم و دوست دارم در زمینه تنظیم هیجان و اموزش ان به گروه های مختلف از جمله قشر اسیب پذیر جامعه (کودکان کار) فعالیت کنم .
• اگر برگردید به یک سال قبل (ابتدای دوره ی مطالعه) آیا کاری هست که معتقد باشید دیگر آن را انجام نمیدهید یا بالعکس، حتما انجامش میدهید؟
درس روش تحقیق رو با دقت خییلی بیشتری می خوندم ،چون احساس می کنم کم کاری کردم و ای کاش همه وقتم رو برای امار و احتمال صرف نمی کردم.
• برای گروه آموزشی کیهان چه نظرات و پیشنهادات و انتقاداتی دارید؟
به نظرم همه چیز واقعا عالیه .
• خانم شیاسی، از شما ممنونیم که در این مصاحبه شرکت کردید. در آخر اگر صحبت ناگفته ای باقی مانده بفرمایید.
از همه مسئولین کیهان (خانم حیدری،اقای فلاح)تشکر می کنم وبرای همه داوطلبای ارشد 95 چه بهداشت و چه علوم ارزوی موفقیت دارم.
مطالب مرتبط:
روی عکس ها کلیک کنید.
کــیــهــان
ارشد و دکتری روانشناسی
کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، ارشد روانشناسی، منابع ارشد روانشناسی، جزوات ارشد روانشناسی، ارشد روانشناسی بالینیکنکور کارشناسی ارشد روانشناسی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، ارشد روانشناسی، منابع ارشد روانشناسی، جزوات ارشد روانشناسی، ارشد روانشناسی بالینیکنکور کارشناسی ارشد روانشناسی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، ارشد روانشناسی، منابع ارشد روانشناسی، جزوات ارشد روانشناسی، ارشد روانشناسی بالینیکنکور کارشناسی ارشد روانشناسی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، ارشد روانشناسی، منابع ارشد روانشناسی، جزوات ارشد روانشناسی، ارشد
غیر قابل انتشار : 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته : 44