مصاحبه با رتبه 2 ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه تهران
امیرهمایون حلاجیان
کیهانی موفق در آزمون کارشناسی ارشد روانشناسی

امیرهمایون حلاجیان تا کنون یکی از موفق ترین و زیرک ترین کیهانی هاست. کسی که با تغییر رشته به روانشناسی
و انتخاب هوشمندانه ی تیم همراه و تلاش های مستمرش، توانست تبدیل به فردی شود که به خیل زیادی از دانشجویانی که در فکر تغییر رشته به روانشناسی اند اما از بیم شکست این دست و آن دست می کنند، به نمادی دیگر از انگیزه، خودباوری و تلاش حرفه ای تبدیل شود.
کیهان باز هم موفقیت این کیهانی عزیز را که تقریباً تمام جلسات مشاوره تخصصی اش به شکل تلفنی برگزار شد، به این عزیز تبریک می گوید. بسیار خوشحالیم که محل اعتماد چنین داوطلبان فرهیخه و دانایی هستیم.
ببینید امیرهمایون چه کرد که این مسیر را با این موفقیت درخشان طی کرد.
آقای حلاجیان عزیز. ضمن تبریک و خسته نباشید بابت کسب رتبه عالیتون، خیلی ممنونیم که وقتتان را در اختیار ما و داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی و مشاوره قرار دادید.
لطفاً کمی خودتان را معرفی کنید و بفرمایید لیسانس چه خواندید و در کنکور کارشناسی ارشد سراسری 97 چه رتبه ای کسب کردید؟
با عرض سلام و درود خدمت همهی دوستان گرامی و کیهانیهای عزیز. امیرهمایون حلاجیان هستم، متولد ۱۳۷۳ از شهر رامسر. من یک تغییر رشتهای و ورودی ۹۲ مهندسی پزشکی، گرایش بیوالکتریک از دانشگاه اصفهان هستم و در کنکور ارشد ۹۷، رتبهی ۲ رو در گرایشهای بالینی و عمومی کسب کردم.
بسیارعالی! آیا خودتان انتظار چنین رتبه درخشانی را داشتید؟
واقعیتش در جلسهی ابتدایی وقتی مشاورم در کیهان ازم پرسیدن هدفگذاریت روی چه رتبهای هست؟ پاسخ من این بود که: میخوام تا جایی که میتونم تمام پتانسیلم رو بالفعل کنم، بطوری که جای حسرتی برام باقی نمونه. و این موضوع برای من خیلی مهمتر از فکر کردن به رتبهی نهایی بود. اصولا احساس خوبی نسبت به اینکه خودم رو بر مبنای یک عدد (رتبه) ارزشگذاری کنم ندارم بنابراین -خصوصا در ابتدای مسیر- به این قضیه فکر نمیکردم.
ولی هرچقدر به کنکور نزدیکتر میشدم و با فیدبکهایی که از مشاورم میگرفتم و درصدهام در آزمونهای آزمایشی و کنکور سالهای گذشته، میدونستم احتمال اینکه رتبهی تکرقمی بیارم زیاد هست.
بسیار خوب. لطفا درصد هایی را که در هر درس کسب کردید بفرمائید.
- معدل موثر: ۱۸.۰۲
- تراز بالینی: ۹۸۰۲
خب از مطالعاتتان برایمان بگویید، از چه زمانی مطالعات را شروع کردید؟ چطور این کار را انجام دادید؟ برای شروع از جایی کمک گرفتید؟
خیلی دوستداشتم که زودتر شروع به مطالعهی کنکور بکنم ولی تعریف پروژهی سنگین برای کارشناسی عملا بیشتر زمان من رو به خودش اختصاص داده بود. و به صورت خیلی پراکنده و محدود از اواخر تیرماه، اما به صورت جدی از نیمهی دوم شهریور و از همان زمان با مشاورهی کیهان، شروع به مطالعه کردم.
درباره ساعات مطالعاتیتان بفرمایید. ساعات مطالعه شما چقدر بود؟ و فکر میکنید برای رسیدن به رتبه ای که شما کسب کردید باید روزانه چقدر مطالعه کرد؟
ساعت مطالعاتی من تا اواسط مهرماه روزی حدودا ۶ ساعت بود ولی بعد از اون به ۸ ساعت افزایش پیدا کرد، البته یک روز در هفته رو همیشه خالی میگذاشتم و یا در اون روز نهایتا دو ساعت میخواندم و عقبماندگیها رو جبران میکردم؛ به طور کلی سعیام بر این بود که در هفته بین ۴۵ تا ۵۰ ساعت مطالعه مفید داشته باشم.
در رابطه با سوال دوم هم باید عرض کنم که بهشدت به تفاوتهای فردی بستگی داره و عوامل مختلفی مثل رشتهی کارشناسی، پیشزمینه و علاقهی خاص در درسی ویژه، توانایی تمرکز و توان مطالعه در ساعات طولانی در تعیین این مساله تاثیرگذار خواهند بود.
اما از اون مهمتر توجه به کیفیت مطالعه و سبک مطالعاتی درست هستش. اضافهکردن -بیمورد- به ساعت مطالعاتی ممکنه بجای سود، در کوتاهمدت و میانمدت باعث خستگی روانی فرد بشه و بهشدت راندمان کاری رو کاهش بده چه بسا همون فرد با نگاه و بررسی علمی برنامهی خودش، بتونه بجای افزودن به ساعت مطالعه، روش مطالعاتی خودش رو بهبود بده و اینطوری به نتیجهای برسه که حتی با دوبرابر کردن کردن حجم برنامه هم بهش نمیرسیده.
به طور کلی روش مطالعاتی و برنامه ریزی شما به چه صورتی بود؟
برنامهریزی من به کمک مشاور کیهان انجام میشد. و در دور اول مطالعه، در برنامهام روزی ۳ درس بعلاوهی مرور ۱-۷-۳۰ وجود داشت و بعد از مدتی مرورها حذف شدند و روزی ۴ درس رو مطالعه میکردم علاوهبراینها تلاش میکردم روزانه حداقل یکربع مطالعه زبان رو داشته باشم.
در هنگام خوندن سعی میکردم مطالعهی فعالی داشته باشم یعنی یادداشت برداری میکردم و با تفکر تحلیلی و مقایسه، قسمتهای مختلف رو بهم ربط میدادم و همزمان از هر فصلی که مطالعه میکردم یک نقشهی کلی در ذهنم تشکیل میدادم.
آیا همین روش را به دیگر داوطلبان هم توصیه میکنید؟
بهتره هر شخصی متناسب با سبک مطالعاتی و علایق و توانایی شخصی خودش به برنامهای برسه که واسش بیشترین کیفیت خروجی رو به ارمغان بیاره. مثلا بشخصه قبل از ساعت ۹-۱۰ صبح کمترین توان مطالعه رو دارم و غروبها بیشترین تمرکز رو میتونم داشته باشم، بالاخره هرکسی بعد از هفده، هجده سال درسخوندن این مسائل رو خیلی راحت میتونه در خودش تشخیص بده، و بهتره با توجه به این موضوعات و با کمک مشاورش بهینهترین و مناسبترین برنامه رو تنظیم کنه.
لطفاً بفرمایید برای هر درسی از چه منابعی استفاده کردید و اینکه آیا باز هم آنها را به دیگران توصیه میکنید؟
تقریبا تمام تمرکز من روی مطالعه جزوات کیهان بود و برای تمام دروس این جزوات رو مطالعه کردم. تنها در بعضی دروس مثل فیزیولوژیک در کنار جزوهی کیهان، کتاب دکتر پیری رو مطالعه کردم. در آمار و روش تحقیق جزوهی دکترفراهانی و تستهای روشتحقیق پوران پژوهش. و در بالینی هم بعضی فصول کتاب فیرس. برای درس عمومی هم چیزی رو مطلقا مطالعه نکردم.
برای درس زبان هم از قبل دامنه لغات بالایی داشتم اما مطالعهاش رو قطع نکردم و واسهی این درس متون زبانپیشرفته کیهان و بهصورت پراکنده، مقالات مختلف روانشناسی و متنهای ویکیپدیا رو مطالعه کردم و طبق عادت گذشتهی خودم از لغاتی که بلد نبودم فلشکارت درست میکردم و در نرمافزار Anki وارد میکردم.
علاوهبراین موارد در ۲-۳ ماه پایانی کپسولهای کیهان رو هم خوندم که بسیار مفید بودند.
و بله، صددرصد تمام این منابع رو به دیگران توصیه میکنم.
آیا در کلاس ها و آزمون های آزمایشی هم شرکت کردید؟ از چه ابزارهای کمکی برای بالا رفتن شانس موفقیتتان استفاده کردید؟
بله. در آزمونهای آزمایشی مدرسان شرکت کردم و خصوصا برای منِ تغییر رشتهای، بسیار مفید بودند چون به تصویر و گمانی از جایگاه خودم در بین دیگر داوطلبان رسیدم.
فکر می کنید مهمترین نکاتی که داوطلبان در هنگام شروع مطالعات باید به آن توجه کنند، چیست؟
همانطور که قبلا هم در فایل ویدیویی گفته بودم. مهمترین نکات، چیزهایی هستند که باعث واضح و شفافشدن مسیر کنکور شما بشوند. بهگونهای که هرچقدر در این راه جلو میروید از احساسات منفی و اضطراب شما کاسته بشه و به اعتمادبنفس و احساس کارآیی شما افزوده بشه. مهمترینِ این عناصر، اعتماد به منابع مطالعاتیتون و تعهد به برنامهی تعیین شدتون خواهد بود. این مسائل باعث ایجاد یک انگیزهدرونی در شما خواهند شد که قابل مقایسه با هیچ محرک و پاداش بیرونی عینی نخواهد بود. که یک مشاور آگاه صددرصد در این مسائل میتونه یاریدهندهتون باشه.
شما چه کارها و اقداماتی را در مطالعاتتان انجام دادید که فکر می کنید در موفقیتتان موثر بود؟
- داشتن تحلیل درست از سوالهای ۱۰ سال اخیر کنکور
- اجرا کردن منظم برنامه و جبران کردن عقبماندگیها از برنامه تا حدامکان
- مطالعهی پیوسته و با سبک مطالعاتی درست
- انعطاف پذیری ساعت مطالعه
- تسلط در درسهای زبان و آمار
- تهیه فلشکارت از نکات حفظی و فرار
ممکن است عده ای با خود بگویند که «باهوش بوده، خیلی وقت داشته، بهترین کتابها رو خونده و ...»، آیا واقعاً همه چیز در این چند ماه برای شما بر وفق مراد بود؟ خودتان موثرترین عوامل مثبت در موفقیت تان را چه می دانید؟
خب -مخصوصا در کنکور ارشد- فکر نکنم کسی پیدا بشه که بگه تماما اوضاع بر وفق مرادش بوده و فقط زمانش رو به مطالعه اختصاص داده. مشکلات و مسائل غیرقابل پیشبینی جزء انکارناپذیر مسیر مطالعاتی هستند و مسالهی مهم نحوهی مدیریت این قضایا و جلوگیری از تبدیل شدن این موارد به بهانههایی برای گریز از پایبندی به اهدافتون خواهند بود.
یک اندیشهی جالب در فلسفهی اگزیستانسیال وجود داره که میگه: «اگرچه نفْس مرگ آدمی را نابود میکند، اندیشهی مرگ نجاتش میدهد». من از ابتدای مسیر میدونستم که زمان محدودی دارم و اهمالکاری هر روز من مساویست با از دستدادن فرصتها و پتانسیل خودم. مدتها بود که منتظر بودم تغییر رشته بدم و به وصال رشتهای برسم که عشق و علاقم بهش دست از سرم برنمیداشت. بنابراین وقتی تصویر نهایی همیشه در جلوی چشمانتون باشه، اجازه نمیدید هیچچیز جلوی ارادهتون رو بگیره.
آیا گروه آموزشی کیهان نقشی در موفقیت شما داشت؟ کدام بخش برایتان موثرتر بود (جزوات، مشاوره ها ، کلاس ها و …)؟
بسیار، بسیار، بسیار. هم جلسات مشاورهام و هم جزوات نقش بسیار تعیینکنندهای در نتیجهی نهایی من داشتند.
آیا اگر به عقب برگردید، باز هم از خدمات گروه آموزشی کیهان استفاده خواهید کرد یا تصمیم دیگری خواهدی گرفت؟
شاید یکی از درستترین تصمیمات تحصیلی که تاکنون گرفتهام انتخاب گروه شما بوده و جا داره یکبار دیگه از تیم حرفهای شما و زحمات مشاورم در کیهان تشکر کنم.
بسیار ممنونیم که وقتتان را در اختیار ما قرار دادید، در پایان اگر صحبت ناگفته ای باقی مانده، بفرمایید.
من هم از شما تشکر میکنم که این امکان رو در اختیار داوطلبان قرار میدید که با تجربیات شرکتکنندگان کنکور اشنا بشند. مصاحبهها، در گذشته برای من بسیار مفید بودند و امیدوارم پاسخهام مقبول دوستان افتد.
همیشه پایدار و سبز و سرافراز باشید.
باتشکر فراوان...
پیام کیهان
ضمن آرزوی مجدد موفقیت روزافزون برای امیرهمایون حلاجیان عزیز، باید بگوییم که باور داریم رضایت آقای حلاجیان و بسیاری دیگر از رتبه های تک رقمی و دو رقمی و ... از کیهان، نتیجه ی تلاش چندین ساله ی تمام همکاران در تمام بخش های کیهان است. خدای بزرگ را بابت این تعداد قبولی رتبه تک رقمی و دو رقمی و مهمتر از آن، این حجم از رضایت شکرگزاریم. تمام تلاش های ما در بخش های مختلف کیهان در سالهای اخیر، معطوف به همین روزهای پس از کنکور است تا شاهد رضایت بیشتر از سوی داوطلبان بیشتری باشیم. رضایت ها و تقدیرهایی که از سوی شما عزیزانی به ما روانه می شود که ممکن است رتبه تان 2، 22، 222 یا حتی 2222 باشد. این نشان می دهد که عمده ی کیهانی های عزیز (صرف نظر از رتبه ای که کسب کرده اند) معتقدند همکاران عزیز ما در اجرای تعهدات و وظایف شان به حد کافی تلاش کرده اند که از تمام آنها سپاسگزاریم:
پذیرش
سیستم نوبت دهی، تنظیم وقت ها، پیگیری ها و ... در کیهان به مرور از سال 92 تا کنون بهتر و بهتر شده است. پذیرش کیهان از 10 ساعت کاری در هفته در سال 92 اکنون به 70 ساعت کاری در هفته رسیده است که در برخی هفته ها به 80 ساعت هم می رسد. این حجم از کار توسط دو شیفت صبح و عصر پشتیبانی می شود که هماهنگی بالای همکاران پذیرش در کیهان را می طلبد که با نهایت تخصص و دقت، از زمان های محدود مشاوران (رتبه های برتر) بهترین بهره را برای تنظیم بیشترین و باکیفیت ترین وقت ها برای داوطلبان ببرند.
مشاوران
ضمن تشکرهای ویژه از همکار خوبمان مشاور این رتبه ی تک رقمی، باید بگوییم کار مشاوره در کیهان بیش از هر چیز یک کار گروهی است و منابعی که مشاوران برای دانشجویان استفاده می کنند 80 تا 90 درصد در گروه مشاوران کیهان تصویب شده است و 20-10 درصد باقی مانده مربوط می شود به تشخیص مشاور محترم و دانشجوی گرامی از شرایط مطالعاتی شان. همچنین، نوع برنامه ریزی در کیهان (با چند درس، از کدام درس ها و به چه شیوه ای شروع شود، ادامه پیدا کند و به کنکور ختم شود، در جلسه مشاوران کیهان و با حضور سوپروایزر مشاوران تنظیم و تصویب می شود. این نظارت مستمر و جلسات هماهنگی ماهانه (که برخی اوقات به 3-2 جلسه ماهانه هم می رسید) باعث بهبود چشمگیر کیفیت جلسات مشاوره در کیهان شده است.
تیم تالیف و اصلاح جزوات و بسته ها
عنصر اصلی موفقیت کیهانی ها در آزمون های ارشد و دکتری روانشناسی و مشاوره، منابع مطالعاتی آنان بوده است. منابعی که از پکیچ جزوات تا بانک تست های درس به درس و پکیچ کپسول مهمترین نکات و فیلم های آموزشی را شامل می شود. این بسته ها هر کدام در جلسات متعددی تدوین و طراحی می شوند و اولویت ارائه شان نیاز داوطلبان است. همکاران ما در تیم تالیف و اصلاح بسته ها، ابتدا با تشخیص نیازهای داوطلبان به طراحی اولیه این بسته ها می پردازند و سپس با تشکیل یک تیم قوی از رتبه های تک رقمی کنکورها، به تهیه بسته هایی با کیفیت می پردازند. این بسته ها که به کم نقص ترین شکل ممکن تهیه می شوند و هر ساله هم بر کیفیت آنها افزوده می شود، عمدتاً با استقبال رتبه های هر سال کیهان روبرو می شوند.
کلاس ها
در شرایطی که کلاس های آمادگی کنکور ارشد روانشناسی بیشتر با چند اسم در تهران گره خورده است، همکاران و دوستان خوب ما نشان دادند می توانند پا به پای اساتید با 20 سال سابقه ی تدریس، کلاس هایی ارائه دهند که با رضایت های فوق العاده ی 98، 96 و 94 درصدی داوطلبان کنکور روبرو باشند. به همین جهت باید از آقای بسطامی بابت کلاس فوق العاده آمار و روش تحقیق، آقای فتح اللهی بابت کتاب بی نظیر فیزیولوژیک و انگیزش و هیجان، آقای اسدی بابت کلاس های عالی رشد، بالینی و آسیب و همچنین آقای فلاح بابت کلاس های نوآورانه ی زبان مقدماتی و زبان پیشرفته، کمال تشکر را داشته باشیم که توانستند با کلاس های حضوری یا فیلم های آموزشی شان به ما کمک شایانی در ارتقای دانش دوستان کیهانی مان بکنند. البته انتظار کیفیت از کلاس های اساتیدی که به طور تخصصی روی یکی دو درس کار می کند و رتبه 1 کنکور یا دانشجوی دکتری بهترین دانشگاه ها (تهران، بهشتی، تربیت مدرس و ...) هستند، چندان هم بی راه نیست :)
مدیران سایت و شبکه های مجازی کیهان
امروزه سرعت و دقت در اطلاع رسانی به یکی از رموز موفقیت بسیاری از افراد در بسیاری از حوزه ها شده است. این موضوع برای داوطلبان کنکور که لازم است در اولین فرصت از مهمترین اخبار مطلع باشند اهمیت بیشتری پیدا می کند. در این سالها همکاران متخصصی در کیهان در زمینه تهیه مطالب سایت و شبکه های اجتماعی همکاری های فوق العاده ای با کیهان داشته اند که سبب شده وبسایت، کانال تلگرام، و اینستاگرام کیهان همیشه جزو معتبرترین راههای اطلاع رسانی داوطلبان آزمون های ارشد و دکتری روانشناسی و مشاوره باشند.
امسال مصمم تر از قبل هستیم !
با این حال، این ها باعث نمی شود مسحور قبولی های سالهای گذشته شویم و از روند همیشه رو به رشد و رو به جلویمان غافل بمانیم. کیهان امسال مصمم است تا بیشترین تعداد قبولی در کنکورهای ارشد و دکتری امسال را در کل تاریخ فعالیت حرفه ای خود رقم بزند ! به این منظور در تمام بخش های کیهان از جمله بسته های آموزشی، مشاوران، پذیرش، کلاس ها و ... تغییراتی ایجاد خواهیم کرد که همگی رو به کیفیت بیشتر یادگیری دوستان کیهانی مان دارند.
در صورتی که قصد شرکت در کنکور کارشناسی ارشد یا دکتری روانشناسی یا مشاوره امسال را دارید، از شما دعوت میکنیم تا ضمن چرخ زدن در صفحات متعدد وبسایت کیهان، از مشاوره رایگان کنکور ارشد و دکتری روانشناسی با رتبه های برتر کیهان استفاده کنید.
با شما هستیم، برای بهترین ها :)

توصیه می کنیم این مطالب را هم مطالعه کنید:
گروه آموزشی کیهان
رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد و دکتری
فقط روانشناسی و مشاوره
مصاحبه با رتبه های برتر کنکور97، منابع ارشد روانشناسی، منابع ارشد روانشناسی بالینی، منابع کنکور ارشد روانشناسی، منابع دکتری روانشناسی، منابع ارشد مشاوره، منابع دکتری،کلاس کنکوری، کلاس آموزشی، کلاس آموزشی روانشناسی، کلاس کنکور ارشد،کلاس کنکور ارشد روانشناسی،گروه آموزشی کیهانمصاحبه با رتبه های برتر کنکور97، منابع ارشد روانشناسی، منابع ارشد روانشناسی بالینی، منابع کنکور ارشد روانشناسی، منابع دکتری روانشناسی، منابع ارشد مشاوره، منابع دکتری،کلاس کنکوری، کلاس آموزشی، کلاس آموزشی روانشناسی، کلاس کنکور ارشد،کلاس کنکور ارشد روانشناسی،گروه آموزشی کیهانمصاحبه با رتبه های برتر کنکور97، منابع ارشد روانشناسی، منابع ارشد روانشناسی بالینی، منابع کنکور ارشد روانشناسی، منابع دکتری روانشناسی، منابع ارشد مشاوره، منابع دکتری،کلاس کنکوری، کلاس آموزشی، کلاس آموزشی روانشناسی، کلاس کنکور ارشد،کلاس کنکور ارشد روانشناسی،گروه آموزشی کی
غیر قابل انتشار : 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته : 6