منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

صفر تا صد کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

بهترین منابع آزمون ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت چیست؟ این اولین و مهم‌ترین چالش داوطلبان کنکور ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت است. با توجه به حجم و تعداد زیاد منابع معرفی شده، مهم‌ترین گام در شروع مطالعه تعیین بهترین منابع مطالعاتی برای مسیر قبولی در کنکور ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت است. اگر منابع درستی انتخاب نکنید ممکن است نتیجه دلخواه را کسب نکنید، پس حتما وقت بگذارید و با توضیحات رتبه‌های برتر کیهان که در این صفحه ارائه شده است همراه باشید.

بهترین منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت 1403
منابع

گرایش‌های بالینی، بالینی کودک و نوجوان، سلامت، بهداشت‌روان

منابع ارشد روانشناسی وزارت بهداشت امسال از سمت این وزارت‌خانه دچار تغییرات زیادی شدند و منابع با سال‌های گذشته تقریبا متفاوت است. با ما همراه باشید تا مطابق با آخرین تغییرات بهترین منابع مطالعاتی را به شما معرفی کنیم.

منابع آزمون ارشد روانشناسی وزارت بهداشت معرفی شده در این صفحه سال‌هاست که مورد استفاده رتبه‌های تک‌رقمی روانشناسی وزارت بهداشت است، امسال بعد از اعمال آخرین تغییرات لازم بر اساس سوالات کنکور 1402 به‌روز‌رسانی شده و مورد تایید بسیاری از رتبه‌های تک‌رقمی کنکور‌ ارشد روانشناسی وزرات بهداشت است.

گروه آموزشی کیهان بطور تخصصی روی رشته روانشناسی کار می‌کند و به شما اطمینان می‌دهیم که همواره اطلاعات معتبر و بروزرسانی شده را توسط یک تیم متخصص در اختیار شما قرار می‌دهیم.

 توضیحات خانم پورابراهیم، رتبه 11 بالینی وزارت بهداشت

[/audio

منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

دروس امتحانی آزمون ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

در گرایش‌های بالینی و عمومی کنکور ارشد روانشناسی، برای هر گرایش، هفت درس مورد امتحان قرار می‌گیرند که شامل دروس زیر هستند:

  1. زبان عمومی علوم پزشکی
  2. آمار و روش تحقیق
  3. روانشناسی بالینی (شامل روانشناسی بالینی، نابهنجاری، آسیب‌شناسی، ارزیابی روانشناختی)
  4. نظریه‌های‌شخصیت و روان‌درمانی
  5. روانشناسی عمومی و رشد
  6. اختلالات روانی و روانشناسی فیزیولوژیک
  7. اصول خدمات بهداشتی و بهداشت‌روان

جدول رشته‌های مجاز، دروس امتحانی و ضرایب مربوط به رشته‌های آزمون كارشناسی ارشد روانشناسی وزارت بهدشت

منابع و ضرایب کنکور ارشد وزارت بهداشت

جدول بالا که برگرفته از دفترچه ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت است حاوی اطلاعات بسیار مهمی است. با توجه به جدول فوق می‌توانیم به سوالات مهم زیر پاسخ دهیم:

  1. رشته‌های مجاز شرکت در آزمون ارشد روانشناسی وزارت بهداشت؟ (چه رشته‌هایی می‌توانند در کنکور روانشناسی وزارت بهداشت شرکت کنند؟) همانطور که در جدول می‌بینید، شما با کارشناسی روانشناسی (برای کلیه رشته‌ها) و مشاوره و راهنمایی (فقط برای بالینی) می‌توانید در کنکور ارشد روانشناسی وزارت بهداشت شرکت کنید.
  2. مجموعه روانشناسی وزارت بهداشت در کنکور ارشد شامل چه رشته‌هایی است؟ وزارت بهداشت در 4 گرایش روانشناسی بالینی، بهداشت روان، روانشناسی سلامت، و بالینی کودک و نوجوان دانشجو می پذیرد.
  3. آیا این 4 گرایش‌ منابع مشترک دارند؟ در این گرایش‌ها شرکت کنیم یا فقط برای بالینی بخوانیم؟ گرایش‌های بالینی، سلامت، بالینی کودک و نوجوان و رشته بهداشت‌روان تحت عنوان مجموعه روانشناسی هستند و دارای یک دفترچه سوال و یک کنکور مشترک هستند. برای رشته بهداشت روان باید به سوالات درس اصول خدمات بهداشتی و بهداشت روان نیز جواب بدهید. ولی اگر قصد شرکت در این رشته را ندارید نیازی به پاسخ‌گویی نیست، زیرا ضریب این درس در گرایش‌های بالینی و کودک ونوجوان صفر و در روانشناسی‌سلامت یک است. هر درس تخصصی 20 سوال در کنکور خواهد داشت و درس زبان شامل 40 سوال خواهد بود. بجز درس بهداشت‌روان برای برخی گرایش‌ها، تقریبا هیچ درسی در کنکور وزارت بهداشت قابل حذف کامل نیست.
  •  پس بطور خلاصه، منابع این سه گرایش (بالینی، بالینی‌کودک و سلامت) مشترک بوده و ضرایب هم تقریبا یکی است و تفاوت فاحشی ندارند. منابع بهداشت روانی هم با منابع سایر گرایش‌ها یکی است ولی یک منبع اضافه‌تر تحت عنوان اصول خدمات بهداشتی و بهداشت روان دارد.

منابع آزمون کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

(گرایش‌های بالینی، بالینی‌کودک، سلامت، بهداشت‌روان)

1. زبان عمومی علوم پزشکی (ضریب 3 در تمام گرایش‌ها)

توضیحات درس زبان: این درس 40 سوال دارد که 20 سوال آن درک مطلب و 20 سوال دیگر مربوط به واژگان است. بنابراین واژگان را جدی بگیرید و دانش واژگان خود را افزایش دهید. عمومی بودن زبان وزارت بهداشت به این معنی نیست که متون با هر موضوعی در کنکور مورد سوال هستند، بیشتر موضوعات متون مباحث علوم پزشکی است، عمومی بودن بدین معناست که زبان مجموعه روانشناسی با سایر گروه‌های آزمون مانند: پرستاری، مامایی و غیره یکسان است.

می‌توان مطالعه زبان را اول با کتاب متون تخصصی روانشناسی به زبان انگلیسی نوشته‌ی یحیی سیدمحمدی یا کتاب تخصصی + راهنما برای درس زبان کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی شروع کنید و بعد به سراغ فیلم زبان پیشرفته کیهان بروید که دارای تکنیک‌های پاسخ‌دهی به سوالات درک مطلب هست. یا در صورت دانش کافی از لغات تخصصی ازهمان ابتدا با زبان عمومی علوم پزشکی شروع کنید.

به هیـــچ وجه زبان را حذف نکنید! با صفر زدن زبان باید قید رتبه زیر 50 را هم بزنید! و رتبه بالای این عدد هم یعنی شانس قبولی بسیار محدود در وزارت بهداشت. درصد متوسط مناسب برای زبان کنکور، 50 هست و رسیدن به این درصد کار دشواری نیست. بنابراين کار معقول این است که برای مطالعه اين درس برنامه‌ريزی صحيحی داشته باشيم و به اندازه کافی به آن بپردازيم. مطالعه و يادگيری زبان از آن دسته تکاليفی است که بهتر است در طول زمان به تکاليف کوچک کوتاه‌مدت تقسيم شود. به همین دلیل مطالعه هر روزه‌ی زبان در سانس‌های مطالعاتي 0.5 ساعت تا 1.5 ساعت (با توجه به سطح فعلی فرد) بهترين حالت مطالعه زبان است.

آزمون درس زبان به صورت عمومی، شامل درک متون و واژگان عمومی زبان در سطح Upper Intermediate (متوسط به بالا) می‌شود. چنانچه در درس زبان ضعیف هستید در همان زمان‌های ابتدایی شروع مطالعه کلاس زبان کنکور شرکت کنید.

 منابع اصلی این درس:

  1. ارشد علوم پزشکی لزگی
  2. راهنمای تافل
  3. واژگان 504

2. آمار و روش تحقیق (ضریب 1.5 در تمام گرایش‌ها)

توضیحات درس آمار و روش تحقیق: تا سال‌های پیش سوالات آمار درصد بیشتری را به خود اختصاص می‌دادند ولی در کنکور پارسال روش‌تحقیق و سوالات استنباطی وزن بیشتری داشت. بنابراین از این درس غافل نشوید و خوب بخوانید تا بتوانید از این موقعیت استفاده کرده و درصد بیشتری بزنید. رتبه‌های برتر معمولاً کتاب‌های زیادی برای این درس مطالعه نمی‌کنند و در عوض زمان خود را روی دروس مهمتر مثل آسیب‌شناسی‌روانی، شخصیت و غیره می‌گذارند و بجای خواندن منابع اصلی ترجیحا سراغ جزوات و کتب کمک اموزشی می‌روند که نکات را برجسته‌تر و با نمونه سوالات بیشتر بررسی کرده باشد.

منابع اصلی این درس:

  1. كاربرد آزمون‌های آماری در پژوهش‌های علوم‌رفتاری: راهنمای دانشجويان، مانوئلا اليويرا، جوديت گرين. مترجم: علي دلاور. ناشر: ارسباران، آخرين ويراست.
  2. روش‌های تحقيق كمی‌و‌كيفی در علوم‌تربيتی و روان‌شناسي (جلد1و2) نوشته مرديت‌گال، بورگ، جويس‌گال ترجمه: جمعي از مولفان، آخرين ويراست.

3. روانشناسی بالینی (شامل روانشناسی بالینی، نابهنجاری، آسیب‌شناسی، ارزیابی روانشناختی) (ضریب 3)

توضیحات درس روانشناسی بالینی:

  • یکی از تغییرات اصلی منابع ارشد روانشناسی وزارت بهداشت به این صورت است که دروس بالینی و آسیب‌شناسی روانی و ارزیابی روانی تحت یک مجموعه واحد با عنوان روان شناسی بالینی ارائه شده است. این منابع جدید نیستند و قبلا هم بوده اند ولی تحت دروس جداگانه. شاید این موضوع کمی گیجتان کرده باشد که همه این کتاب ها تحت یک درس آورده شده است و اینکه چه طور از اینها سوال می آید؟ و یا منبع جدید را باید چطور خواند؟ همه این دروس جزء دروس مهم بهداشت هستند، بنابراین از هر کدام چند سوال مطرح می‌شود و همانند گذشته این دروس خوانده می‌شوند. سه درس آسیب‌شناسی دیویدسون، بالینی کرامر اولویت آخر هستند و در صورتی که سایر دروس خوانده شدند به این دروس می‌پردازیم .
  • در مورد روانشناسی سلامت، از این کتاب فقط کافی است 4 فصل خوانده شود و با یه برنامه ریزی مناسب می توان این کتاب را هم مطالعه کرد. با کتاب DSM-5 هم که بیگانه نیستید و احتمالا همراه با کتاب آسیب‌شناسی مطالعه کردید. در خصوص این کتاب باید روی تغییرات تسلط پیدا کنید و ملاک‌های اختلالات را بدانید.

در کنکور ارشد مجموعه روانشناسی وزارت بهداشت 20 سوال اول تلفیقی از سه درس فوق (آسیب‌شناسی، روانشناسی بالینی، ارزیابی روانی) است:

از میان 20 سوال بیشترین سهم تعداد سوالات برای آسیب‌شناسی بزرگسال است و کمترین سهم برای آسیب‌شناسی کودک. بطور میانگین در سال‌های مختلف بین 3 تا 6 سوال از ارزیابی و بالینی سوال خواهد آمد. با توجه به اهمیت درس آسیب‌شناسی در برنامه مطالعاتی این درس باید اولیت دانشجو باشد و همچنین با توجه به حجم منبع اصلی و تعداد نه چندان زیاد سوالات کنکور در دروس بالینی و ازریابی روانی می‌توان این دو درس را از جزوه و کمک درسی مطالعه نمود و در صورت داشتن وقت و صحیح خواندن دروس می‌توان برای درس بالینی کنار جزوه یکی از مهمترین منایع اصلی را نیز بررسی نمود. از بین این 3 درس هیچکدام به نفع دیگری قابل حذف کامل نیستند صرفا برای درسی مثل ازریابی که تعداد سوالات محدودتر و مشخص ‌تر است زمان و انرژی می‌تواند روی جزوه متمرکز شود و مابقی زمان اضافه برای سایر دروس مهم و حجیم مثل آسیب‌شناسی اختصاص پیدا کند.

منابع اصلی این درس:

  1. روانشناسی‌بالينی‌فيرس، تيموتی‌جي ترال – ميچل جي پرينستين. ترجمه فيروزبخت. ناشر: رشد، آخرين ويراست.
  2.  Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5)
  3. راهنمای سنجش‌روانی، گری گراث مارنات – جردن رايت، مترجم: دكتر حسن پاشا شريفي، نسترن شريفي، حميد نصيري، مهدی گنجی، محمدرضا نيكخو. آخرين ويراست.
  4. اصول مصاحبه بالينی بر مبنای DSM-5 تأليف اكهارت اوتمر، ترجمه دكتر نصر اصفهاني، جلد١، آخرين ويراست.
  5. خلاصه روانپزشكی كاپلان و سادوك، آخرين ويراست.
  • دانلود نمونه رایگان جزوه ارزیابی روانشناختی کیهان (کلیک کنید)
  • دانلود نمونه رایگان جزوه روانشناسی بالینی کیهان (کلیک کنید)

4. نظریه‌های‌شخصیت و روان‌درمانی (ضریب 2)

توضیحات درس شخصیت و روان‌درمانی: این باکس از مهمترین دروس کنکور ارشد وزارت بهداشت است و تقریبا می‌توان گفت سهم دو عنوان درسی شخصیت و رواندرمانی 50 – 50 است. دانشجویان عزیز می‌توانند هر دو یا یکی از این دروس را از جزوات کمک آموزشی استفاده کنند البته بنظر می‌رسد بهتر است درس روان‌درمانی از جزوه مطالعه شود. اما با توجه به اعتبارسنجی جزوات شخصیت و روان‌درمانی کیهان بر اساس کنکور 1401، پوشش‌دهی 95 درصدی جزوات می‌تواند دلیل بسیار منطقی برای مطالعه این دو درس از روی جزوات باشد.

  • منابع شخصیت و روان درمانی تغییری نکرده است جز اینکه این دو درس ادغام شده اند: تحت عنوان نظریه‌های شخصیت و روان درمانی ولی با همان منابع قبلی. این دروس در گرایش‌های بالینی و بالینی کودک و نوجوان از اهمیت بالاتری برخوردارند.

منابع اصلی این درس:

  1. نظريه‌های شخصيت، دوآن شولتز، سيدنی آلن‌شولتس. مترجم: يحيی سيدمحمدی، ناشر: ويرايش، آخرين ويراست.
  2. نظريه‌های روان‌درمانی (نظام‌های روان‌درمانی)، تحليل ميان‌نظری جميز پروچاسكا، جان نوركراس، يحيی سيدمحمدی (مترجم)، نشر روان، آخرين ويراست.
  3. نظريه و كاربست مشاوره و روان‌درمانی – جرالد كوری، ترجمه سيدمحمدی، آخرين ويراست.

5. روانشناسی عمومی و رشد (ضریب 1.5)

توضیحات درس عمومی و رشد: تقریبا به یک نسبت از درس روانشناسی عمومی و رشد با هم 20 سوال خواهیم داشت. این دروس با توجه به ضریبشان و سبک و نحوه سوالات از دروس اولیت ابتدایی نیستند یعنی درسهایی نیستند که مطالعه با آنها شروع شود. چون سوالات در وزارت بهداشت برای این دروس خیلی گسترگی ندارد غالبا توصیه می‌شود به روش رتبه‌های برتر این دروس هر دو از جزوه مطالعه شوند و وقت بیشتر صرف دروس حجیم‌تر و سخت‌تر شود.

  • عمومی و رشد هم تغییری در منابع نداشته‌اند اما این درس ضریب بیشتری برای گرایش بالینی کودک و نوجوان دارد و دوستانی که به گرایش کودک علاقه دارند بهتر است به همان اندازه‌ای که به درس شخصیت و روان‌درمانی توجه می‌کنند به رشد و عمومی هم توجه کنند.

منابع اصلی این درس:

  1. زمینه روانشناسی هیلگارد، ترجمه دکتر براهنی، آخرین ویراست.
  2. روانشناسی رشد لورا برک، ترجمه يحيی سيدمحمدی (جلد١و٢)، آخرين ويراست.
  3. خلاصه روانپزشكی كاپلان و سادوك، آخرين ويراست.

دانلود نمونه رایگان جزوه روانشناسی عمومی کیهان – کلیک کنید

دانلود نمونه رایگان جزوه روانشناسی رشد کیهان – کلیک کنید

6. کلیات روان‌پزشکی و روانشناسی فیزیولوژیک (ضریب 2)

توضیحات درس روان‌پزشکی و فیزیولوژیک: این درس هم مانند تمام دروس تخصصی شامل 20 است و با توجه به ضریب از مهمترین دروس کنکور وزارت بهداشت. معمولا هم با توجه به شرایط و سطح دانشجو و زمان بندی پیش رو این درس کنار اسیب شناسی، شخصیت و رواندرمانی از اولیت های شروع مطالعه است. برای مطالعه این درس و دوره های مرور میتوان از جزوات و کمک اموزشی ها نیز بهره برد.

  • در مورد تغییر در منابع درس روانشناسی فیزیولوژیک، کتابDSM-5  اضافه شده که البته اهمیت دو منبع قبلی همچنان پا برجاست و کتاب 5DSM- را هم معمولا دانشجوها  همراه با آسیب  می‌خوانند. تنها نکته در این درس افزایش ضریب این دروس بخصوص در گرایش بالینی است و با توجه به اینکه درس فیزیولوژیک تا سال پیش ضریب 1 داشته و تنها 10 سوال را به خودش اختصاص می‌داد ممکن است خیلی از دانشجویان تا‌کنون این کتاب‌ها را مطالعه نکرده باشند بنابراین توصیه می‌کنیم دانشجویان به ویژه علاقه‌مندان به گرایش بالینی روی کتاب‌های کالات و معظمی تمرکز بیشتری داشته باشند.

منابع اصلی این درس:

  1. روان‌شناسی فيزيولوژيک، محمدكريم خداپناهی. ناشر: سازمان مطالعه و تدوين كتب علوم انسانی دانشگاه (سمت)، آخرين ويراست.
  2. روانشناسی‌فيزيولوژيک مغز و رفتار، برايان كلب، يان‌كيو ويشاو، جي كمپبل تسكی.
  3. Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5)

7. اصول خدمات بهداشتی و بهداشت‌روان (فقط برای رشته بهداشت و سلامت ضریب دارد)

توضیحات درس بهداشت روان: این درس برای گرایش بالینی و بالینی کودک و نوجوان ضریب صفر، برای بهداشت روان ضریب 2 و برای رشته سلامت ضریب 1 دارد. و درسی که میتوان یجای خواندن منابع از روی جزوات یا سوالات کنکورهای سال های قبل خواند و یا اگر مقصود گرایش های بالینی است بطور کلی این درس را حذف کرد.

منابع اصلی این درس:

  1. رابرت كائين، مشاوره پيشگيرانه – ترجمه دكتر سهرابی و همكاران، انتشارات علمی و فرهنگی، آخرین ویراست
  2. خلاصه روانپزشکی كاپلان و سادوک، ترجمه فرزين رضاعی، انتشارات ارجمند، آخرین ویراست.
  3. روانشناسی‌سلامت، اگدن، ترجمه: محسن كچويی، انتشارات ارجمند، آخرین ویراست.
  4. درسنامه بازتوانی روان‌پزشكی. رابرت پل ليبرمن. ترجمه دكتر حميد طاهرخانی، دكتر قائم مقام‌فراهاني، ميترا خلف‌بيگی، دكتر حميد يوسفي. انتشارات ارجمند، آخرين ويراست.
جزوات مطالعاتی رتبه‌های برتر

نظر برخی از رتبه‌های برتر وزارت بهداشت که فقط جزوات کیهان را خواندند

فرشته رجایی رامشه، رتبه 7 کنکور ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

"من از جزوات کیهان استفاده کردم که جمع‌بندی بسیار خوبی بود و ماه‌های اخر تمرکز اصلی من روی این جزوات بود"

مائده طباطبایی، رتبه 12 کنکور ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

"استفاده از جزوات کیهان، به ویژه مارنات، بالینی و اوتمر کیهان از نظر بنده بسیار مفید بود و نقش مهمی در کسب درصد بالا در این دروس و کسب موفقیت من در کنکور وزارت بهداشت داشت"

سوالات متداول در مورد منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

بله، هر سال سایت سنجش وزارت بهداشت لیست منابع هر رشته امتحانی را اعلام می‌کند که در بالا طبق همین اطلاعیه لیست منابع توضیح داد شد. البته منابع معرفی شده زیاد و حجیم هستند و بر اساس سوالات کنکورهای قبل که از چه منابع و نظریه‌های طرح شده‌اند، داوطلبان منابع مطالعاتی خود را انتخاب می‌کنند و تعیین می‌کنند از هر منبع چه بخش‌هایی مهم‌تر است. رتبه‌های برتر کیهان با تجریه و تحلیل کنکور‌های سال‌های قبل (بویژه چند سال اخیر) بهترین منابع ارشد بالینی وزارت بهداشت را در اختیار داوطلبان قرار می‌دهند.

درصد پوشش‌دهی جزوات کیهان به صورتی است که با تسلط کافی روی آن‌ها می‌توانید حتی به رتبه تک‌رقمی در کنکور نیز برسید، اما اگر در درسی پایه بسیار ضعیفی دارید، پیش از جزوات مطالعه‌ی روزنامه‌وار یک رفرنس برای برخی دروس (مثلا رشد و آسیب) پیشنهاد می‌شود.

رتبه‌های تک‌رقمی کنکور بر اساس تست‌های سا‌ل‌های گذشته کنکور ارشد روانشناسی بالینی و عمومی، تمامی مطالب مهم منابع مختلف که ممکن است از آن‌ها سوال شود را در یک جزوه‌ی بسیار جامع گردآوری کرده‌اند. برای تعیین میزان پوشش‌دهی و کیفیت این جزوات، هر سال پس از کنکور، کیهان این جزوات را با سوالات همان سال مطابقت می‌دهد و در یک گزارش جامع، میزان پوشش‌دهی این جزوات را در سایت اعلام می‌کند. این کار باعث می‌شود هر سال جزوات کیهان در صورت لزوم سریعا به‌روزرسانی شوند و با بهترین پوشش‌دهی ممکن در اختیار داوطلب قرار گیرند.

عمدتاً تست ‌های تالیفی توسط مدرسین دروس تخصصی کنکور متناسب با شیوه طرح سوال در سالهای اخیر و همچنین سوالات کنکورهای گذشته گردآوری شده‌اند.

در هر کتاب، مجموعه تست‌ها را به صورت موضوعی طبقه‌بندی کرده‌ایم. برای مثال، بخشی از فهرست کتاب تست درس آسیب و استثنائی را مشاهده کنید:

فصل 1: الگوهای شناسایی و درمان نابهنجاری + پاسخنامه
فصل 2: تحقیق و ارزیابی نابهنجاری + پاسخنامه
فصل 3: توصیف و طبقه بندی اختلال های روانی + پاسخنامه
فصل 4: اسکیزوفرنی و سایر اختلالات سایکوتیک (روانپریشانه) + پاسخنامه
و …

اولین کار این است که بگویید منابعتان ناقص است و دچار استرس شوید! اما کار بهتر و منطقی تر این است که :

  1. کلاً شما باید از میزان قدرت جزواتتان اطلاع کافی داشته باشید. برای مثلا جزوات کیهان بلافاصله پس از هر کنکور ارزیابی می‌شوند و پاسخدهی آن‌ها گزارش می‌شود.
  2. همیشه 10 تا 20 درصد از سوالات کنکور هستند که معلوم نیست از چه منبعی می­‌آید و به طور کلی نباید نگران آن بود.
  3. حالا که این تست را دیده‌اید آن را از نکته‌ای که نمی‌دانستید، تبدیل به نکته‌ای کنید که می‌دانید.
شما چقدر مناسبِ رشته روانشناسی بالینی هستید؟

سوال بسیاری از داوطلبان و علاقه‌مندان به رشته روانشناسی بالینی این است که چطور بفهمم مناسب رشته روانشناسی بالینی هستم یا خیر؟

از طریق تست کوتاه زیر، در یک دقیقه بسنجید که چقدر مناسب رشته روانشناسی بالینی هستید. هر چه نمره‌ای که کسب می‌کنید بیشتر باشد، نشان‌دهنده مناسب بودن ویژگی‌هایتان برای رشته روانشناسی بالینی است. (حداقل تناسب: 0% و حداکثر تناسب: 100%)

پیشنهاد می‌کنیم صرفا بر اساس این تست تصمیم‌گیری نکنید و حتما با مشاوران کیهان بصورت رایگان مشورت کنید تا تصمیم درست را بگیرید.

مصاحبه با رتبه های برتر

مصاحبه با رتبه های برتر سال های 1391 تا 1401

نمونه کارنامه رتبه های برتر

نمونه کارنامه های رتبه های برتر سال های 1391 تا 1401

گزارش عملکرد کیهانی ها

بررسی عملکرد داوطلبانی که از محتوای آموزشی کیهان استفاده کردند